Humanitarna "Trojka iz bloka"

Humanitarna "Trojka iz bloka"

sreda, 09.05.2012 | 04:43
porodica


Humanitarna organizacija Srbi za Srbe organizuje 19. maja s početkom u 12:00 časova humanitarno takmičenje u šutiranju trojki pod nazivom "Trojika iz bloka". Takmičenje će biti održano u dvorištu osnovne škole "Laza Kostić" u 23. bloku na Novom Beogradu.Novac, prikupljen na turniru, biće iskorišćen za izgradnju kuće šestočlanoj porodici Balović iz sela Rajetiće na planini Rogozna u Raškoj oblasti. Više detalja o porodici Balović kao i o projektu izgradnje kuće pogledajte ovde: http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2072&Itemid=127

Prijava za turnir je 300 dinara. Nema ograničenja u godinama. Kvalifikacioni sistem predviđa po pet šuteva sa tri pozicija u roku od 40 sekundi (na dva koša istovremeno), dok će najboljih 10 u finalu šutirati sa pet pozicija u 60 sekundi.

Za najbolja tri takmičara predviđene su robne nagrade, kao i za ostale učesnike u finalnom šutiranju trojiki.

Turnir su podržali Košarkaški savez Srbije na čelu sa našim proslavljenim košarkašima i reprezentativcima Dejanom Bodirogom i Dejanom Tomaševićem. Pored njih rep grupa "THC La Familija" će i voditi celokupan program uz podršku i Boška Ćirkovića Škaba iz rep grupe Beogradski Sindikat.

Za sve informacije i prijavu takmičara pošaljite email na:
szsbeograd@gmail.com
ili na telefon  069 17 57 751 – Mladen Matijašević