1ŽLS ŠABAC - SRBOBRAN 87:68

1ŽLS ŠABAC - SRBOBRAN 87:68

sreda, 14.01.2015 | 05:47
U prvom delu utakmice viđena je prilično rastrzana igra sa dosta grešaka,kao i rezultatska klackalica. U trećoj i četvrtoj četvrtini domaća ekipa je pre svega zahvaljujući dominacijom u skoku, a samim tim poentiranjem iz kontranapada napravila dovoljnu razliku za miran završetak. MVP utakmice bila je Nataša Zolotić sa indeksom 22,dok se u gostujućoj ekipi istakla Marija Mršić sa 19 poena.
Dule Simić: U pocetku smo se mucili dok nismo usli u ritam igre.To je rezultiralo zavrsetak utakmice. Cestitam protivnockoj ekipi na fer i korektnoj igri.
Nataša Zolotić: Lose ssmo usli u utakmicu potcenili smo protivnika ali u drugom poluvremenu podigli smo odbranu pre svega. U napadu je odigrano sta smo se dogovorili sa trenerom i pobeda nam nije izmakla. Čestitala bi protivnickoj ekipi na pruzenom otporu i svojoj ekipi na dobroj utakmici. Nadam se da cemo ovako nastaviti u daljem delu takmicenja.
Slobodan Subić: Utakmica odlučena krajem treće četvrtine. Mi smo sa cetiri razlike stali u zonu,poslednji minut treće četvrtine odigrali smo loše,nismo dobro pokrili polje odbrane u zoni primili tri laka koša za jedan minut i dozvolili Sapcu da se odvoji deset razlike. Kasnije nismo imali snage ni koncentracije da meč uvedemo u neku neizvesnost. Najveći problem su predstavljale nase izgubljene lopte kao i mnogo lose gradjenje svog kosa u odbrani. Čestitam  Šapcu na pobedi.
Marija Mršić:Imali smo dugo pauzu,nismo mogli da se sastavimo najbolje. Čestitam ekipi Šapca na zasluženoj pobedi.