Održan žreb za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća

Održan žreb za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća

utorak, 28.01.2014 | 05:14
Zreb Kup 7

U beogradskom hotelu „Metropol“ održan je žreb za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća koji će se do 6. do 9. februara održati u dvorani „Pionir“. Žrebom kojim je rukovodio tehnički koordinator turnira Boško Adžić, a kome su pomagali proslavljeni asovi srpske košarke Nemanja Đurić, Blaž Kotarac, Miroslav Berić i Igor Rakočević, odlučeno je da su u četvrtfinalni duelima sastanu Crvena zvezda Telekom – Borac Mozzart Sport (6. februar, 18.30), Radnički Kragujevac – OKK Beograd (6. februar, 21:00), Partizan NIS – FMP (7. februar, 18:30) i Mega Vizura – Crnokosa (7. februar, 21:00). Polufinalni dueli zakazani su za 8. februar, dok je dan kasnije na programu finalni meč i borba za trofej Žućkove levice.
Zreb Kup 6

- Verujem da će sve ekipe na najbolji način popularisati košarku i da će igra biti u prvom planu. Očekujem dobre i atraktivne utakmice, a nadam se da će sve proći na najbolji mogući način i da se neće ponoviti neprijatne scene sa prošlogodišnjeg turnira. Verujem da ćemo imati košarkašku feštu sva četiri dana takmičenja u „Pioniru“ – istakao je Dragan Đilas, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.
Zreb Kup 5

Gradski sekretar za omladinu i sport, Slavko Gak poželo je svim učesnicima puno sreće i uspeha na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća:
Zreb Kup 4

- Ubeđen sam da će svi učesnici završnog turnira Kupa, dati maksimum, da na najbolji mogući način promovišemo košarku i naš glavni grad.
Zreb Kup 3
Zreb Kup 2
Zreb Kup 1