KOŠ ZA JOŠ – NAJUSPEŠNIJI RADOVI

KOŠ ZA JOŠ – NAJUSPEŠNIJI RADOVI

?etvrtak, 06.02.2014 | 06:50
U okviru promotivne akcije KOŠ ZA JOŠ koju su na predlog studenata fakulteta FEFA podržali Ministartvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministartstvo omladine i sporta, Stalna konferencija gradova i opština i Košarkaški savez Srbije, u sredu 5. februara zaključeno je primanje radova dece u tri kategorije: predškolski uzrast, 1.-4. razred osnovnih škola, 5.-8. razred osnovnih škola. Ministarstvo prosvete raspisalo je konkurs za likovne i literarne radove.

c1
Odziv dece je bio fantastičan i pored kratkog vremena pristiglo je preko 500 radova u raznim tehnikama, motivima, idejama,...

c2
Komisija za odabir najuspešnijih radova održala je prvi sastanak i pregled radova i zbog veoma obimnog broja kao i izuzetnog kvaliteta radova i ideja komisija nije mogla odmah da donese odluku već će konačnu odluku doneti u petak 7. februara.

c3
Komisiju izuzetnog šarma sačinjavaju: Tamara Stančev, Ministarstvo omladine i sporta Maja Knežević, koordinator mreže u stalnoj konferenciji gradova i opština doc. dr Danijela Lalić, profesor na fakultetu FEFA, Milica Djurdjević, student fakulteta FEFA i Slavica Jašić, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
c4

Ovim putem VELIKA ZAHVALNOST SVOJ DECI KOJA SU UČESTVOVALA, SVIM VASITAČIMA I NASTAVNICIMA NA IZUZETNOM ANGAŽMANU, SVIM PREDŠKOLSKIM USTANOVAMA I ŠKOLAMA NA VELIKOJ PODRŠCI.

c5
Na finalnoj utakmici KUP-a Radivoja Koraća biće dodeljene nagrade najuspešnijima a svi učesnici i sve ustanove dobiće prigodne zahvalnice.

c6
Ova akcija je samo početak ideje promocije košarke koja treba da traje mnogo duže i u veoma raznovrsnom programu. 

c7
c8  
c9
c10
C11
c12