KLS SL SLOGA - CRVENA ZVEZDA TELEKOM 69:79

KLS SL SLOGA - CRVENA ZVEZDA TELEKOM 69:79

utorak, 21.04.2015 | 12:42
Kadeti  Sloge u susretu sa liderom na tabeli odigrali su veoma kvalitetnu utakmicu  i tokom celog susreta održavali neizvesnost za  krajnji rezultat. Presudila je sigurnija igra gostiju koji su uvek uspevali da održe mnimalnu prednost od po 3- 4 poena i znalački zabeležili još jednu pobedu. U ekipi Sloge Lazar Lugić i Aleksa Bukonja bili su najistaknutiji pojedinci dok je u ekipi  Crvene Zvezde Aleksa Radanov znalački vodio svoj tim do pobede i sa 27 postignutih poena bio najbolji akter utakmice.
Nikola Djokić K.K. Sloga
Odigrali smo jedni kvalitetnu takmičarsku utakmicu u prelepom ambijentu.Ostaje žal što nismo uspeli da iznenadimo i pobedimo evidentno kvalitetnijeg protivnika.Na moje momke mogu biti ponosan ne samo zbog večerašnje utakmice već zbog cele sezone.Puno rada i truda ulažu, nadam se da će im se to u budućnosti vratiti.Ekipi Crvene zvezde sve najbolje u nastavku prvenstva.Nama ostaje utakmica u Novom Sadu i potrudićemo se da je odigramo što bolje.
K.K.Sloga:Aleksa Bukonja
Čestitam ekipi Crvene zvezde na pobedi. Utakmica je bila veoma kvalitetna i smatram da smo pružili dobru igru i uz malo sportske sreće mogli smo da izvučemo i pobedu. Svojim saigračima se zahvaljujem na velikoj borbenosti ali ipak gosti su bili kvalitetniji i sigurniji tokom celog susreta.
K.K.Crvena zvezda Telekom: Aleksandar Glišić
Odigrali smo veoma kvalitetni utakmicu zahvaljujući pre svega dobroj igri Sloge na čemu im čestitam.Tokom cele utakmice nisu nam dozvoljavali veću prednost tako da smo da finiša utakmica igrali neizvesnu utakmicu koji smo na kraju rešili u svoju korist.
K.K.Crvena zvezda Telekom: Aleksa Radanov
Veoma kvalitetna utakmica od strane obe ekipe. Ekipi Sloge zahvaljujem na fer i korektnoj pravoj sportkoj igri u kojoj smo mi  imali više sportske sreće i sigurno priveli susret zabeleživši još jednu pobedu.