JLS SL PARTIZAN NIS - CRVENA ZVEZDA TELEKOM 58:70

JLS SL PARTIZAN NIS - CRVENA ZVEZDA TELEKOM 58:70

petak, 17.04.2015 | 11:27
Ne baš mnogo kvalitetna utakmica u hali sportova ili ne toliko da zaslužuje epitet večitog derbija ali sa saznanjem da utakmica nema retultatski značaj  već samo prestiž, ovoga puta ona je pripala ekipi Crvene Zvezde. U prvoj četvrtini Zvezda je bolje počela i ostvarila prednost od sedam poena koju je Partizan anulirao u drugoj četvrtini i na odmot se otišlo poenom prednosti za Partizan(37:36).Neshvatljiv pad u trećoj četvrtini ekipe Partizana doneo je Zvezdi u trećoj četvrtini prednost od 12 poena  koju Partizan nije mogao da nadoknadi u zadnjoj četvrtini jer je ona odigrana u egalu. Blagom prednošću u svim elementima  košarkaške igre koja je vidna u statistici ove utakmice C.Zvezda je zasluženo odnela bodove iz Hale sportova na Novom Beogradu.Kuriozitet meča je da su igrači Aranizović iz C.Zvezde i Jovanović iz Partizana ostvarili isti broj indeksnih poena i oboica nose epitet MVP igrača utakmice.
Pre meča delegat susreta V. Živanović je predao prigodan poklon Aleksandru Ilkiću, igraču KK Partizan kao kao MVP igraču IV kola Superlige JLS.
Aleksandar Bućan, trener ekipe Partizan NIS, Beograd
Nismo odigrali onako kako smo se dogovorili i najverovatnije mali značaj ove utakmice učinio je da moji igrači u meč uđu opuštenije i  manje prikažu od svojih vršnjaka iz Zvezde. Čestitke ekipi Zvezde na pobedi a nama da ispravimo greške iz ove utakmice i što spremnije odemo na završni turnir.
Slobodan Jovanović, MVP igrač meča iz ekipe Partizan NIS, Beograd
Čestitke ekipi protivničke ekipe na pobedi a nama posle pada u trećoj četvrtini ozbiljna analiza uzroka pada i otklanjanja istog, jer ovakve greške na završnom turniru, koji nam predstoji, su neispravljive.  
Slobodan Klipa, trener ekipe C.Zvezda Telekom Beograd
Utakmica bez rezultatskog značaja koju smo želeli da dobijemo zbog sticanja samopouzdanja za eventualno sledeću utakmicu koju bi trebalo da igramo veoma brzo. Sa nešto boljim skokom i realizacijom napada a posebno u trećoj četvrtini ostvarili smo prednost koju Partizan nije mogao da nadoknadi. Čestitke mojoj ekipi na pobedi a Partizanu na fer i korektnoj igri.
Aleksandar Aranitović, MVP igrač meča iz ekipe C.Zvezda Telekom Beograd
Znali smo da nas očekuje teška utakmica i maksimalno koncentrisani smo ušli u meč i na kraju zasluženo pobedili. Čestitke ekipi Partizana i uspešan nastavak prvenstva.