KSS :. Seniorska takmicenja - muskarci

FINALNI TURNIR KUP-A RADIVOJA KORAĆA 2014

?etvrtak, 06.02.2014 | 12:43

SAČUVAJMO IME I DELO RADIVOJA KORAĆA!

Koarkaški savez Srbije, organizator KUP-a Radivoja Koraća, u cilju promovisanja KUP-a kao najznačajnijeg i najsvečanijeg takmičenja koje Savez organizuje upućuje ovim putem poziv svim akterima da zajedničkim naporima učinimo sve što je u našoj moći kako bi predstojeće takmičenje opravdalo epitet NAJSVEČANIJEG.
Kada se kaže akteri pod time se podrazumevaju: takmičari, službeni predstavnici klubova, službena lica takmičenja, predstavnici rukovodstava klubova, predstavnici Košarkaškog saveza Srbije, uvaženi gosti kao i brojni navijači i ljubitelji klubova i košarke.

KUP 2014

Zadatak svih je da na najlepši i najpristojniji način čuvamo značaj i ugled samog takmičenja a pre svega ime i delo RADIVOJA KORAĆA po kome ovo takmičenja nosi ime i koji je na najlepši način proslavio srpski sport, košarku i Srbiju širom zemaljske kugle.

Čitavo takmičenje ove godine je posvećeno legendama srpske košarke koji će nas pratiti svojim prisustvom sve vreme turnira. Zbog toga je naša dodatna obaveza da njihovo prisustvo svojim odnosom opravdamo i učinimo da oni istinski uživaju u igri i ambijentu.
Košarkaški savez je učinio i činiće sve da se svi osećaju najprijatnije i najugodnije koliko se može i da svi odemo kući puni zadovoljstva.

APELUJEMO NA FER I KOREKTNO NAVIJANjE I PONAŠANjE SVIH PRISUTNIH!

Pobediće trenutno najbolji, a za sve nas treba da bude bitno da pobedi sport i košarka.

Informacija za javnost
________________________________
KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE
Dejan Tomašević, potpredsednik KSSPRODAJA KARATA ZA KUP RADIVOJA KORAĆA 2014

petak, 31.01.2014 | 07:33

Prodaja karata za Finalni turnir KUP-a Radivoja Koraća 2014 počinje u ponedeljak 3. januara sa početkom u 10h na svim prodajnim mestima EVENTIM CARD SERVICE.

Na osnovu ugovora između Košarkaškog saveza Srbije I EVENTIM CARD SERVICE prodaju karata vršiće EVENTIM CARD SERVICE preko svoje prodajne mreže širom Srbije I regiona (spisak prodajnih mesta u prilogu).

Prodaja karata na dan utakmica vršiće se na blagajni hale Pionir svakog dana počev od četvrtka 6.februara pa do nedelje 9.februara sa početkom u 10h.

 

informacija o prodaji karata

prodajna mesta EVENTIM CARD SERVICE

 
Održan žreb za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća

utorak, 28.01.2014 | 05:14

U beogradskom hotelu „Metropol“ održan je žreb za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća koji će se do 6. do 9. februara održati u dvorani „Pionir“.
Zreb Kup 10

Opširnije...
Druženje sa novinarima pred početak finalnog turnira Kupa

sreda, 15.01.2014 | 10:49

U Kući košarke održano je svojevrsno druženje sa novinarima u cilju razmene mišljenja i različitih sugestija uoči početka finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća koji će se od 6. do 9. februara održati u dvorani „Pionir“ u Beogradu. Dejan Tomašević, potpredsednik KSS, najviše je sa predstavnicima medija vodio polemiku o raspodeli ulaznica i bezbednosnom aspektu prilikom organizacije takmičenja za trofej Žućkove levice.
Dejan Tomasevic1

Opširnije...